Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،  در دیدار شاپور محمدی با مقامات ارشد سیاسی و اقتصادی از جمله معاون وزیر کشور، معاون وزیر اقتصاد، رئیس نهاد ناظر بازار سرمایه و مدیرعامل بورس مونته‌‌‌‌نگرو تفاهم نامه فیمابین دو کشور که در سال ۲۰۱۰ به امضا رسیده بود وارد فاز عملیاتی شد.

بر اساس این گزاش، مقام ارشد نهاد ناظر بازار سرمایه مونته‌‌‌‌‌نگرو، آزوران دیکانوویچ خواستار گسترش سطح همکاری بین طرفین شد و با اشاره به امضای تفاهمنامه همکاری در سال ۲۰۱۰، فرصت را برای اجرایی کردن این سند مناسب و مغتنم دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این دیدار، محمدی ضمن تشکر از میزبانی نهاد ناظر بازار سرمایه مونته نگرو، به محورهای مهم این همکاری اشاره کرد و گفت: با عملیاتی شدن این تفاهمنامه، همکاری دو طرف در مسایل حقوقی (با هدف هماهنگی قوانین و مقررات دو نهاد در چارچوب آیسکو)، تاسیس صندوق‌های مشترک طبق الگوی «مستر - فیدر» یا صندوق‌های با درآمد ثابت و متغیر، ارتباط بین سپرده‌گذاری‌های مرکزی و ایفای نقش «امین (کاستودین)»، ارتباط و اتصال بورس‌ها، پذیرش متقابل ETF یا ETC، تاسیس صندوق‌های پروژه در دو کشور و انتشار اوراق سپرده وارد فصل جدیدی می شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شاپور محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۶۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت

دانشگاه علم و صنعت با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان، ۴ محصول جدید در حوزه کاتالیست را رونمایی کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،  دانشگاه علم و صنعت، قطب فناوری کاتالیست‌های ناهمگن کشور، با همکاری یک شرکت دانش بنیان، گامی بلند در جهت تبدیل دستاوردهای علمی به محصولات کاربردی و ورود به عرصه صنعت برداشته است.

دکتر مهران رضایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت، با اشاره به هدفمند و کاربردی بودن فعالیت‌های پژوهشی و تولیدی این دانشگاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما در تلاشیم پروژه‌های مشتری‌محور با مقیاس مشخص و همسو با امکانات دانشگاه را در دانشگاه انجام دهیم. در همین راستا، با انعقاد قراردادهای پژوهشی با برخی پتروشیمی‌ها، پروژه‌هایی را به صورت مشترک بین دانشگاه علم و صنعت، شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو و شرکت‌های سفارش‌دهنده محصول اجرا می‌کنیم.

راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی

نمونه‌ای از این همکاری‌های مشترک، پروژه انجام شده برای پتروشیمی مروارید است که منجر به تجاری‌سازی دو محصول شرکت سرو شد. دانش فنی و نمونه‌سازی این محصولات در مقیاس آزمایشگاهی و نیمه‌صنعتی در دانشگاه علم و صنعت انجام شد و مراحل افزایش مقیاس و تولید انبوه آن در شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو صورت گرفت. در نهایت، محصول نهایی تولید و به شرکت متقاضی عرضه شد.

دکتر رضایی در ادامه به دستاوردهای دیگر این همکاری مشترک اشاره کرد: دو محصول تجاری برای پتروشیمی مروارید و دو محصول تجاری برای فولاد خوزستان توسعه پیدا کرد. یکی از این محصولات فولاد خوزستان در مقیاس حدود 110 تن در شرکت فولاد میانه بارگیری شد. همچنین، قراردادهایی برای یک یا دو محصول دیگر منعقد شده که تدابیر دانش و فنی تمامی این موارد در دانشگاه علم و صنعت انجام شده است.

به گفته وی، این همکاری‌های مشترک دو مزیت بارز دارد:

1. به کارگیری دانشجویان و ورود آنها به عرصه صنعت: نمامی پروژه‌های مشترک توسط نیروهای داخل دانشگاه انجام شده و این امر فرصتی برای دانشجویان جهت کسب تجربه عملی و ورود به بازار کار فراهم می‌کند. 

2. تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی و فاصله گرفتن از مقاله محوری: دانشجویان با مشاهده کاربرد مستقیم فعالیت‌های علمی خود در صنعت، انگیزه بیشتری برای انجام کارهای پژوهشی کاربردی پیدا می‌کنند. 

همکاری دانشگاه علم و صنعت با شرکت نفت و گاز سرو، این دانشگاه را به عنوان برندی در حوزه کاتالیست ایران معرفی کرده است.** در اولین روز از بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران، از چهار محصول مشترک این دو نهاد رونمایی شد. یکی از این محصولات در زمینه توسعه کاتالیست‌های تبدیل دی‌اکسید کربن به متانول است.

دکتر رضایی در پایان به نقش فارغ‌التحصیلان دانشگاه در توسعه این محصولات اشاره کرد:محصولاتی که امروز رونمایی می‌شوند، حاصل تلاش واحد تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو است. این محصولات توسط کسانی توسعه یافته که زمانی خود دانشجو بودند و الان در این شرکت فعالیت می‌کنند.

بیست‌و‌هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران از 19 تا 22 اردیبهشت‌ماه 1403 در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت
  • فعالیت ۱۵۰۰ ناظر در برگزاری انتخابات شیراز و زرقان + فیلم
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • شورای رقابت علیه ۱۳ نهادعمومی غیردولتی اعلام جرم کرد